Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2021.03.06.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Szolgáltatásaink
Tartalomfenntartás

Partnereink az archicentrum rendszerében a következő segédleteket helyezhetik el a Médiaajánlatban szereplő csomagok tartalmának megfelelően vagy egyedi igények alapján:

 1. CAD csomópontok
 2. CAD elemtár
 3. GDL objektumok
 4. Termékadatlapok
 5. Gyártói segédprogramok
 6. Alkalmazástechnikai útmutatók
 7. Textúrák
 8. Referenciaképek
 9. Prospektusok
 10. Árlisták, forgalmazói listák
 11. Pályázatkiírások

Amennyiben nem rendelkezik a fenti segédletek valamelyikével, írjon az info@archicentrum.hu e-mail címre vagy hívja a 1-323-1702-es telefonszámot.

A segédletek mellett az archicentrumon bemutathatja cégét:

 • Címeit, elérhetőségét
 • Gyárait
 • Ügyfélszolgálatának és alkalmazástechnikai vevőszolgálatának adatait
 • Termékbemutatóit és újdonságait
 • Engedélyeit, Minőségbiztosítási adatait
 • Szolgáltatásait

Saját céges fórumán pedig válaszolhat a termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban feltett szakmai kérdésekre, melyről minden esetben e-mailben kap értesítést. Ha rendelkezik a fenti segédletek valamelyikével és szeretné azt közzétenni portálunkon, írjon az info@archicentrum.hu e-mail címre vagy hívja a 1-323-1702-es telefonszámot. Munkatársaink a megadott időben felveszik Önnel a kapcsolatot és személyre szabott árajánlatot adnak a megjelenésre.

Tartalomkészítés

Az archicentrum munkatársai digitális segédletek - CAD csomópontok, CAD elemtár, GDL objektumok, termékadatlapok, valamint textúrák - elkészítésével is foglalkoznak.

A CAD (Computer Aided Design) beépítési-csomópontok, illetve az elemtár építészek körében a legnépszerűbb segédletek közé tartoznak. Portálunkon a felhasználó megtalálja termékeinek legmegfelelőbb beépítési részletrajzait, amit bármikor beilleszthet saját terveibe, hiszen a lehető legtöbb formátumban töltheti le azt az oldalunkról.

Amennyiben termékeihez még nem készültek CAD csomópontok, úgy vállaljuk ezeknek a beépítési lehetőségeknek a megtervezését, valamint szakszerű megrajzolását többféle fájlformátumban. Termékeihez többféle alkalmazási-, beépítési részletrajzot is készítünk.

Elkészítjük továbbá saját elemtárát, melyben termékei külön-külön önálló CAD elemként illeszthetőek be a tervezők saját számítógéppel készített rajzaiba.

A GDL objektumok leginkább látványtervek készítéséhez használt elemek. Szakembereink elkészítik a 3 dimenziós, paraméterezhető objektumokat az Ön termékeiről. A paraméterek változtathatóságával bármely ArchiCad-del készült tervrajzba könnyedén és pontosan beilleszthetőkké válnak.

Vállaljuk továbbá termékeinek fizikai, hőtechnikai, szerkezeti és egyéb adatainak összegyűjtését egy dokumentumba, melyet termékadatlapként tehet letölthetővé a mérnökök számára. Így a felhasználók a legapróbb részletekig megismerhetik termékeit, és a legtöbb információhoz juthatnak a további alkalmazások során.

A látványtervek valóságos anyagokkal való felruházásához nyújthatnak segítséget az Ön cégének termékeiről készített textúrák. A pontos alkalmazáshoz feltüntetjük a textúra színét, színkódját, termékkódját, felületét, a termék fajtáját, tömegét és a textúra méretét, valamint fájlformátumát.

Textúráinak elkészítésével a látványtervek az Ön termékeivel kelnek életre.

Az építész-, illetve építőmérnökök a jövőben az Ön termékeinek pontos adataival, beépítési javaslataival tudnak majd tervezni.

Bővebb információt az 1-323-1702-es telefonszámon, vagy az info@archicentrum.hu e-mail címen kaphat.

Honlapkészítés és fenntartás

Az archicentrum honlapot az Interart Consulting Kft. üzemelteti, és biztosítja az internetes hátteret, valamint az oldal gördülékeny működését. Ha cége még nem rendelkezik egyéni honlappal, vagy honlapja grafikai, tartalmi átalakításán gondolkodik, munkatársaink hat éves marketing, honlap készítési és építőipari tapasztalattal állnak rendelkezésére a 1-323-1566 telefonszámon, és az info@interart.hu e-mail címen.

További szolgáltatásaink:

 • Bannerek, hirdetési kreatívok tervezése, kivitelezése
 • On-line médiakampány tervezése médiavásárlással
 • Banner illetve hirdetés elhelyezés lehetősége hírlevelünkben
 • DM kampányok bonyolítása, kiértékelése saját, vagy a Megrendelő adatbázisából
 • Szakmai bemutatók készítése
 • Termékek
 • Kivitelezés
 • Alkalmazás
Bővebb információt az 1-323-1702-es telefonszámon, vagy az info@archicentrum.hu, info@interart.hu e-mail címeken kaphat.


Hirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2021. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest