Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2021.01.18.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ)

FAQ oldalunk segítségével választ kaphat oldalunkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseire. Az elmúlt időszak tapasztalatait figyelembe véve, igyekeztünk összegyűjteni a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és megoldást kínálni az esetleges problémákra. A FAQ oldalt az archicentrum szerkesztősége folyamatosan bővíti.

Amennyiben kérdése, problémája adódna és nem talál választ ezen az oldalon, úgy kérjük, keressen meg bennünket az info@archicentrum.hu e-mail címen.


A regisztráció során nem kaptam meg a jelszót, mi ennek az oka?

  1. A regisztrációkor valószínűleg az e-mail címben elírás történt, így a rendszer nem tudja elküldeni a bejelentkezéshez szükséges jelszót.
  2. Este 18 óra után az ingyenes levelezőrendszerekben a túlterheltség miatt esetlegesen 20 percig is eltarthat, míg a levél megérkezik. Amennyiben az e-mail továbbra sem érkezik meg, a regisztrációt meg kell ismételni.
  3. Lehetséges hogy megtelt a postafiókja és a rendszer nem tudja kézbesíteni a belépéshez szükséges jelszót. Ellenőrizze a postafiókja méretét és törölje a szükségtelen leveleket.

Linket szeretnék hozzáadni az oldalhoz, mit tegyek?

A link hozzáadása az archicentrum szerkesztőségén keresztül történik. A baloldalon található link hozzáadása menüben, ki kell tölteni a mezőket, majd elküldeni. Az archicentrum munkatársai ellenőrzik az URL-t, a tartalmat, és ha tartalmában megfelelő, akkor hamarosan megjelentetik a linkek között.

Fájl letöltésénél az Explorer megnyitja a letöltendő anyagot, hogyan lehet kiküszöbölni?

Ez a probléma legfőképpen a pdf kiterjesztésű dokumentumoknál fordul elő, a következő két megoldás közül választhat:

  1. A letöltés gombra, az egér jobb gombjával klikkelünk, majd a "Cél mentése más néven..." lehetőségre kattintva saját gépünkre mentjük a dokumentumot.
  2. A már megnyitott dokumentumon belül a Fájl>Mentés másként paranccsal mentjük az adatot a kívánt helyre.

Nem tudom megnézni a csomópontokat mert az Explorer azt írja ki, hogy ezekkel a beállításokkal nem tudja megnyitni az ActiveX-et. Mi a teendő?

A fenti hibaüzenet abban az esetben jelenik meg, ha a számítógépre nincs telepítve a WHIP Plug-in, amely a CAD csomópontok előnézeti képének megjelenítéséért felelős. A Plug-in innen letölthető, aminek a segítségével a rajzok a böngészőben megtekinthetőek.

Szeretnék cikket, érdekességet közzétenni az oldalon, kinek küldjem?

Megjelentetni kívánt anyagát küldje az info@archicentrum.hu e-mail címünkre. Az archicentrum munkatársai értékelik a beküldött anyagot és ha kapcsolódik célkitűzéseinkhez, megjelentetik a portál megfelelő hír rovatában.

Milyen formátumban küldhetem a megjelenésre szánt információkat?

A megjelentetni kívánt anyagokat kizárólag elektronikus formában fogadjuk. Az e-mailhez csatolva érkezhet .doc, .pdf, .txt, valamint az előbbiek tömörített állományaként. Kérjük, hogy a cikkben szereplő képeket a levélhez csatolva, vagy a dokumentumba beágyazva juttassák el részünkre.


Hirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2021. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest