Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2021.03.06.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Az archicentrum
Gondolatok az archicentrumról

... az igények felmerültek

A szélessávú Internetes technológiák (ADSL, kábelnet) magyarországi elterjedésével egy időben lehetőség nyílt a napi munkában is használható nagyméretű számítógépes adatok gyors elérésére a Világhálón keresztül. A nyugat európai tapasztalatokra alapozva, valamint az osztrák és német építőipari portálok gyakorlati látogatottsági és letöltési statisztikáiból kiderül, hogy komoly érdeklődés mutatkozik egy átfogó építőipari információs rendszer Interneten történő közvetlen elérésére.

... az ötlet az archicentrummal megvalósult

Gyakran problémát okoz egy-egy építész vagy építőmérnök számára, hogy a tervrajzba illeszthető csomópontok, vagy a beépítésre javasolt termékekkel kapcsolatos műszaki információk, alkalmazási útmutatók nem állnak rendelkezésre. A 'Gábor könyv' óta csak részleteiben készült olyan átfogó gyűjteményes kiadvány, mely széleskörűen tartalmazná a magyar építőanyag-ipar legfrissebb termékeit, mérnöktámogatási segédleteit, alkalmazástechnikai útmutatóit és műszaki információit.

Az archicentrum fiatal szakmai portálként 2002. decemberében kezdte meg működését. Egyedülálló területet tudhat magáénak az Interneten: építőanyag-gyártók szakmai információit, mérnök-támogatási segédleteit gyűjti össze.

... az archicentrum célja

A hagyományos prospektus és CD rendelés lassú, aktualizálásuk nehézkes, időigényes és költséges. Az építőiparban tevékenykedő szakemberek egyik legfontosabb elvárása egy gyártó/forgalmazó céggel szemben, hogy minél gyorsabban kapjanak hiteles információkat a kívánt termékekről vagy szolgáltatásokról. Az archicentrumot azért hoztuk létre, hogy naprakész és sokoldalú szakmai információkkal segítünk az építőiparban dolgozó szakemberek, illetve az építőiparral kapcsolatos tanulmányokat folytató hallgatók munkáját. Az archicentrum a gyártó cégek birtokában lévő elektronikus formában rendelkezésre álló anyagok, valamint az Interneten jelenleg fellelhető tartalom összegyűjtését és közreadását tűzte ki célul egy átfogó, jól strukturált, könnyen áttekinthető építőipari adatbázisba.
Az oldallal szembeni alapvető követelmény, hogy a lehető legteljesebb gyártói tartalommal rendelkezzen, így az archicentrum nem kötelezi el magát kizárólagosan egyetlen gyártó termékeinek megjelentetése mellett sem. Célunk továbbá, hogy portálunk az Internet segítségével magas színvonalú műszaki tartalmat és szolgáltatást biztosítson felhasználói részére.

... kikhez szólunk; célcsoportunk

  • Építészek és építőmérnökök
  • Kivitelezők
  • Belsőépítészek, lakberendezők
  • Épületgépész-tervezők
  • Táj- és kertépítészek
  • Egyetemi-, főiskolai hallgatók
  • Beruházók, építtetők és építkezők
... néhány szó a marketingről

Egyre nagyobb figyelmet fordítunk portálunk marketingkommunikációs tevékenységére, ezzel is támogatva az Önök érdekeit. Marketing stratégiánk részeként hosszú távú együttműködési megállapodásokat kötöttünk több sajtóorgánummal és szakmai szervezettel. A jövőben is a szakmai közönségnek - építészeknek, építőmérnököknek, kivitelezőknek, építészhallgatóknak - szóló promóciós kampányokkal támogatjuk tevékenységünket, valamint standdal és színes programokkal illeszkedünk számos szakmai rendezvény, kiállítás programjába.

... látogatottsági adataink

Szakmai portálunk látogatóinak - építőipari szakemberek - száma meghaladta a heti 4500 főt, a letöltések száma pedig a heti 50.000 oldalt.

... és végül az utolsó gondolat

Legyen az Ön legmegbízhatóbb partnere tervezésben, kivitelezésben, információszerzésben a www.archicentrum.huHirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2021. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest