Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.04.04.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Ügyfeleink bemutatása
CREATON Hungary Kft.
Cím: 8960 Lenti,
Cserépgyár u. 1.
Postacím: 8960 Lenti,
Cserépgyár u. 1.
Telefonszám: +36 92 551 566, 567, 568
Faxszám: +36 92 551 569
E-mail: info@creaton.hu
Honlap: http://www.creaton.de/hu
 


A kerámia cserepek minőségének története.

A hagyományokban gazdag CREATON vállalat piacvezetőnek számít a hódfarkú cserepek gyártása területén és a sajtolt cserepek előállítását illetően is élen jár Európában. CREATON, azaz: impulzusokat nyújtani a piac számára, az ügyfeleket további újításokkal támogatni, továbbá valamennyi partnert lelkesíteni egy új tetőkultúra piaci ötletei iránt. Ez az, ami a CREATON márkát nemzetközi viszonylatban is megkülönbözteti. Ezen túlmutatóen a CREATON egy aktív és haladó szellemű piaci fellépésre, valamint egy hatékony értékesítési csapatraépít.


A CREATON 10 márka-parancsa

A márka nyújtotta minőségi előnyökkel a tetőfedők és az építészek, az építőanyag-kereskedelem szakemberei és az építtetők számára. Ezek az előnyök jelentik a bizonyítékot arra, hogy az emberek joggal bíznak a CREATON-kerámia-cserepekben.

Kiváló márkaminőség:
A CREATON valamennyi kerámia cserepe bizonyítékot jelent az általunk hirdetett minőségfilozófiára optimális méretbeli pontosságuknak és különösen finom, sima felületüknek köszönhetően. Bízzon a ''CREATON- garanciában'', amely minden építtető számára biztosítja a tető tartósságát és maradandó szépségét.

Nagy programterjedelem:
Közel 1000 különböző hódfarkú- und sajtolt-cseréppel a CREATON úttörő módón bővíti az individuális formálási játékteret a tetőfedők, építészek és építtetők számára. A színek és a formák sokszínűsége szinte határtalan lehetőségeket kínál.

Új termékötletek:
A CREATON újra és újra a trend meghatározójának bizonyul az egész ágazat területén: páratlanul szép optikájú, formájú és színű termékek, valamint gazdaságos felhelyezési technika. Az egész világon egyedülálló termékek bizonyítékot jelentenek a kreativitás tetőmárkájának innovációs erősségére.

Magasfokú gazdaságosság:
A CREATON ár- és teljesítményaránya biztosan kiegyenlítődik: egyrészt a minőség által generációkon keresztül, másrészt azon termékelőnyök révén, amelyek eleget tesznek az ''exkluzív tökéletesség a tető számára'' követelménynek.

Egyedálló színpaletta:
A CREATON felvitte a színt a tetőre. Ezáltal nem csak az egyik legszebb színnek tartott ''natúrvörösünket'' lehet megcsodálni az ég alatt. Éppen a kiváló minőségű agyagmáz-tónusaink és mindenekelőtt a mázaink páratlan színpalettája alapozta meg hírnevünket a ''kreativitás tetőmárkájaként''.

Elragadóan szép Design:
Ügyfeleink büszkék lehetnek CREATON-háztetejükre. Formájukat és színárnyalatukat ilIetően kerámia cserepeink valódi ''remekműveknek'' számítanak. Egyedül csak a finomkerámia minőségi színvonalával hasonlíthatóak össze, ide tartoznak pl. a csempék és az értékes porcelán.

A legjobb anyagok:
A CREATON csak kiváló agyag-nyersanyagokat használ fel, olyan anyagokat, amelyek Németország legjobb bányászati területeiről származnak, továbbá kitűnő felületnemesítési eljárásokat alkalmaz a CREATON ''tisztasági-követelménye'' értelmében.

Könnyű felhelyezhetőség:
Nagy eltolhatósági tartománynak köszönhetően nagyméretű cserepeink esetében úttörő módon lehetett növelni a rugalmasságot Nagyméretű hullámos tetőcserepeink esetén a felhelyezési munka lényegesen felgyorsítható.

High-Tech-gyártás által nyújtott biztonság:
A Hydrocasing-technika és a lapos égetőkazetták, valamint a teljesen érintkezésmentes égetésre irányuló új technológiák továbbfejlesztése jelentik a gyártás nagyfokú precíziójának, illetve az új, úttörő jellegű fejlesztések - különösen a nagy hullámcserepek esetén - feltételeit. Tanúsítvánnyal ellátott minőségi managament folyik a formatervezéstől egészen az ügyfélszolgálatig a DIN ISO 9001/EN 29 000 előírásoknak megfelelően az összes gyáregységben.
Példaértékű környezetbarát szemlélet:
A ''természetes módon meghatározó'' irányelvünk értelmében a környezetvédelem kiemelkedő fontosságú szerepet játszik valamennyi vállalati döntés során. A szemetelés elkerülésén alapuló környezetvédelmi koncepciónk példaértékűnek tekinthető a környezetszennyezés csökkentése érdekében.


A környezetvédelem a CREATON vállalatnál a dolog természetében rejlik.

Célunk a legmagasabb minőségű környezetbarát termékek előállítása, amely során a jövőbe mutató és energiatakarékos technológiákat alkalmazunk. Ennek megfelelően pl. a színpigmentek esetében nyomatékosan elutasítjuk a különböző mérgező anyagok, mint pl. a higany, kadmium és szelén felhasználását. Az ebbe befektetett energiát a hőcserélők által részben visszanyerjük. A tiszta földgázt tüzelőanyagként hasznosítjuk. A fennmaradó csekély mennyiségű légszennyezést a nagyteljesítményű füstgáztisztító-berendezések a minimumra csökkentik. Amennyiben Ön CREATON kerámia-tetőcserepeket használ vagy ajánl, azáltal egyben a környezet számára is egy jó ajánlást bocsát ki.

Hirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest