Legyen az archicentrum a kezdőlapom


Regisztrálok és feliratkozom az archicentrum hírlevelére

2020.09.22.

Keresés

Termékcsoportok

Ügyfeleink bemutatása

CAD csomópontok

CAD elemtár

GDL objektumok

Termékadatlapok

Segédprogramok

Alkalmazási útmutatók

Textúrák

Referenciaképek

Prospektusok

Árlisták


Akciók  Belépés
Loginnév:
Jelszó:
 
Regisztráció
Elfelejtette jelszavát

Szolgáltatásaink

Tartalom hozzáadása

Link hozzáadása

Kapcsolat velünk

FAQ

Közbeszerzésen indulna?
Bízza profikra a papírmunka nehezét! Ajánlattevők teljes körű közbeszerzési képviselete: TriCSÓK Kft.
Problémamentes közbeszerzés!


   Hírek   Eseménynaptár   Linkek   Törvénytár   Intézmények   Pályázatok   Szoftverek   archicentrum
 Ügyfeleink bemutatása
Wienerberger Téglaipari zRt.
Cím: 1119 Budapest,
Bártfai u. 34.
Postacím: 1519 Budapest,
pf.: 384
Telefonszám: 1/464-7030
Faxszám: 1/203-9997
E-mail: info@wienerberger.hu
Honlap: http://www.wienerberger.hu
Nemzetközi honlap: http://www.wienerberger.com
 


Wienerberger Magyarországon

A téglát mintegy 6000 éve ismeri az emberiség, hiszen ezt az építőanyagot már az ókori Mezopotámiában is használták.

A Wienerberger első pillantásra


A Wienerberger első gyára 1819-ben kezdte meg működését Ausztriában. A céget 1869-ben vezették be a tőzsdére. Ausztria határát 1986-ban lépte át és mára a világ legnagyobb téglagyártójává vált: know-how-ja 30 országában tette ismertté, 2012-ben 230 gyárat üzemeltet.

Annak ellenére, hogy a 2008-tól húzódó gazdasági visszaesés egyik leginkább érintett szektora az építőipar, ami a Wienerberger eredményeiben is megmutatkozott, a Konszernnek világos stratégiája van az egyre nehezebb piaci körülmények kezelésére.

A tőkeerős cég az elmúlt évtizedekben jelentős összegeket fordított a piacain már meglévő gyárak korszerűsítésére illetve új gyárak zöldmezős beruházására, amellyel minden országban lehetővé tette innovatív termékeinek gyártását. A jelen helyzetben a Wienerberger stratégiájának legfontosabb része a likviditás és a biztos pénzügyi alapok megőrzése.

Partnereink elégedettsége gazdasági sikereink alapja

A fenntartható fejlődés jegyében, amely immár az építési szektor meghatározójává vált, a Wienerberger mindenkit partnerének tekint, aki azon dolgozik, hogy maga vagy mások számára energiatakarékos, környezettudatos és egészséges otthont, szabadidős- vagy munkakörnyezetet, infrastruktúrát teremtsen.
Célunk, hogy a legősibb építőelem, az agyag felhasználásával energiatudatos, egészséges lakókörnyezetet biztosító épületek valósulhassak meg – ebben döntő szerepe van az építésgazdaság területén tevékenykedő szakembereknek. Wienerberger sikerének záloga a velük való folyamatos és támogató együttműködés.

Partnereink az építészek

Az építészek szakmai tanácsai és munkája elengedhetetlen, hogy az álmok megvalósulhassanak. A Wienerberger Tervezői- és fejlesztői csoportjának feladata, hogy az építészek és a Wienerberger közötti információáramlás legmodernebb módjait kidolgozza, és azt működtesse. Fontosnak tartjuk, hogy minél több szolgáltatással állhassunk az építési szakemberek rendelkezésére, ezért a csoport tagjai azon dolgoznak, hogy felmérjék az építész tervezők szakmai információk iránti igényét és annak megfelelően kidolgozott műszaki megoldásokkal és anyagokkal, valamint információval lássák el őket folyamatosan.

Minden évben ősszel megrendezett, akkreditált szakmai konferenciánkon egy a szakemberek körében érdeklődésre számot tartó témáról hallgathatnak színvonalas előadásokat a résztvevők.
Építési szakembereknek részletes alkalmazási és tervezési útmutatót küldünk termékeinkről és rendelkezésre állnak azok a speciálisan a Wienerberger által gyártott termékekre kifejlesztett segédprogramok, melyek könnyebbé teszik a velük dolgozó szakemberek munkáját.

A jövőnek építünk. Együtt. - Partnereink a kivitelezők

Nem elegendő a kiváló minőségű és minden műszaki elvárásnak megfelelő termék, elengedhetetlen a kiváló minőségű, hozzáértő szakmunka termékeink felhasználása során, a terméket beépítő kivitelezők szakértelme garantálja az építkezés minőségét.
Kereskedelmi vevőszolgálatunk feladata a kereskedőkkel történő kapcsolattartás mellett, hogy a Wienerberger által kínált termékek gyakorlati felhasználása során a kivitelező szakembereknek segítséget nyújtson – a továbbképzéstől a műszaki előkészítésen át a beépítés alkalmával nyújtott helyszíni támogatásig.
A mára már bizonyított POROTHERM Profi technológiát alkalmazó kivitelezők számára a Wienerberger folyamatosan ingyenes képzéseket szervez országszerte. A képzésen való részvétel nem kötelező, nem feltétele annak, hogy a kivitelező építheti e a Profi technológiát.

A képzések során az elméleti oktatás után gyakorlati bemutató következik, aminek keretében a szakemberek ki is próbálhatják a célszerszámok használatát, kezükbe foghatják a téglát, meggyőződhetnek arról, hogy az új technológia egyszerűen elsajátítható és végezhető.

A kiképzett kivitelezők a technológia elsajátításáról oklevelet kapnak, valamint a képzést a Magyar Építész Kamara 1 akkreditációs ponttal honorálja.

Az oktatást követően vagy azoknak a kivitelezőknek, akiknek nem volt ideje, alkalma a képzésen rész venni a Wienerberger az építkezés helyszínén is tart oktatást, szaktanácsadást az első „PROFI ház” építésében, a falazás első napján szakképzett munkatársunk felügyeli a munkát.

Partnereink az építőanyag-kereskedők

De ne feledkezzünk meg kereskedőpartnereinkről sem, akik az elmúlt évtizedekben gondoskodnak arról, hogy termékeink minél szélesebb körben a felhasználókhoz kerüljenek. Több, mint 200 kereskedőpartnerünk országszerte kiterjedt szolgáltatási háttérrel - pld. fuvarozás, tanácsadás, mennyiségszámítás - állnak a fogyasztók rendelkezésére.

Hirdetés


archicentrum | Médiaajánlat | | Adatvédelmi alapelvek | Kapcsolat velünk
copyright Interart Consulting Kft. 2002-2020. www.archicentrum.hu
Jogi képviselőnk: Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd, Budapest